Privacyverklaring Buro Kade
Privacyverklaring

Privacyverklaring


Buro Kade
In het kader van onze dienstverlening verwerken wij uw persoonsgegevens. Deze privacyverklaring hebben wij opgesteld om u te informeren over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

Contactgegevens
De persoonsgegevens worden verwerkt door:
Buro Kade
Tramkade 26
5211 VB 's-Hertogenbosch
073-6587070
post@burokade.nl
KvK nr. 1714768

Buro Kade verkrijgt persoonsgegevens van uzelf, bijvoorbeeld de gegevens die u aan ons verstrekt via de website, email, telefoon of app. Daarnaast kunnen wij uw persoonsgegevens (in het kader van onze dienstverlening) via derden verkrijgen.

Persoonsgegevens
Buro Kade verwerkt de volgende categoriën persoonsgegevens:
- NAW-gegevens;
- contactgegevens zoals e-mail adressen en telefoonnummers;
- inhoud van communicatie.

Doeleinden
Buro Kade verwerkt deze persoonsgegevens voor diverse doeleinden,zoals:
- het onderhouden van contact;
- een goede en efficiënte dienstverlening;
- het verrichten van administratieve handelingen;
- verbetering van onze dienstverlening;
- factuering;
- het innen van gelden en het nemen van incassomaatregelen;
- marketing;
- nakoming van wettelijke verplichtingen;
- het voeren van geschillen.

Grondslagen
Wij verwerken bepaalde persoonsgegevens om uitvoering te geven aan uw opdracht/onze overeenkomst, dan wel om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting.

Tevens verwerken wij persoonsgegevens omdat Buro Kade hier gerechtvaardigde belangen bij heeft. Deze gerechtvaardigde belangen zijn:
- het op zo efficiënt mogelijke wijze kunnen verlenen van haar dienstverlening;
- de bescherming van haar financiële belangen;
- de verbetering van haar diensten.
Indien persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming dan zal dit afzonderlijk worden gevraagd.

Verstrekking aan derden
In het kader van haar dienstverlening kan Buro Kade persoonsgegevens uitwisselen. Buro Kade kan voor de hiervoor genoemde doeleinden gebruik maken van diensten van derden, zoals adviseurs, de IT-leveranciers van onze website en onze systemen. In het kader daarvan worden aan deze derden persoonsgegevens verstrekt. Deze derden mogen uw persoonsgegevens slechts verwerken voor de voornoemde doeleinden. Tot slot kunnen uw persoonsgegevens verstrekt worden aan derden wanneer Buro Kade aan een wettelijke verplichting moet voldoen. Buro Kade zal uw gegevens niet verstrekken voor commerciële of goede doelen.

Doorgifte van uw gegevens buiten de EER
Uw gegevens kunnen door derden buiten de EU worden opgeslagen wanneer gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld Dropbox, Google Analytics, LinkedIn, Facebook, etc. in het contact met u. Deze partijen zijn "EU-VS Privacy Shield"-gecertificeerd zodat zij zich zullen houden aan de Europese privacyregelgeving.

Hoe lang bewaren wij uw gegevens
Buro Kade zal uw persoonsgegevens niet langer verwerken dan noodzakelijk voor de doeleinden die zij in deze privacyverklaring heeft genoemd. Dit betekend dat uw persoonsgegevens bewaard worden zolang zij nodig zijn om de betreffende doelen te bereiken. Bepaalde gegevens moeten langer bewaard worden omdat Buro Kade zich moet houden aan wettelijke bewaarplichten zoals de fiscale bewaarplicht.

Hoe wij iw gegevens beveiligen
Wij vinden het belangrijk dat iw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies van of onbevoegde toenag tot uw persoonsgegevens. Daarom heeft Buro Kade passende beveiligingsmaatregelen genomen.

Uw rechten
U heeft het recht om bij Buro Kade een verzoek in te dienen tot inzage van uw persoonsgegevens. Na ontvangst van uw verziek ontvangt u binnen één maand een overzicht van uw persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken, kunt u verzoeken uw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen.

U kunt ook Buro Kade verzoeken om overdracht van uw persoonsgegevens of u kunt bezwaar aantekenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden.

Vragen over de privacyverklaring of een verzoek over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u sturen aan:

Buro Kade
Tramkade 26
5211 VB 's-Hertogenbosch
073-6587070
post@burokade.nl

Als u een klacht heeft over de verwerking van persoonsgegevens door Buro Kade laat dit dan vooral aan ons weten. Mocht u er niet samen met ons uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen privacyverklaring
Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 14 mei 2019. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Wij raden u daarom aan om deze verklaring geregeld te raadplegen zodat u op de hoogte blijft van wijzigingen.

© 2019 BUROKADE