Op 13 december 2023 bestaat Buro Kade, een architectenbureau met een lange historie van bijna 100 jaar in Den Bosch en Vught, 5 jaar. Want 5 jaar geleden verhuisden we naar de Mengfabriek op de Tramkade en doopten we onze naam om naar Buro (aan de) Kade.

We vieren dit belangrijke moment met een grote groep genodigden in het voormalige Koudijs Kafé, Barkade, net zoals 5 jaar geleden bij de start. Het café waar we in 2016 initiatiefnemer van waren met onze Stichting de Conceptenbouwers, die vanaf 2015 één van de initiatiefnemers van de Tramkade is.

Tijdens het feest overhandigen we een dikke publicatie van Buro Kade en de Conceptenbouwers. Een publicatie waarin ‘denken, doen en data’ bij elkaar komen en waarmee we laten zien hoe wij stad-maken, architectuur bedrijven en onconventionele gebouw- en gebiedsontwikkeling hebben doorleeft. Vooral in Den Bosch, maar ook (ver) daarbuiten. Een selectie van onze projecten hebben we uitgelicht in de publicatie.

Toonaangevend zijn we in Nederland als bureau op het gebied van bouwen voor de zorg, bouwen met circulaire en biobased bouwmaterialen en herbestemmingen van religieus erfgoed en het vastleggen toepassen van digitale gebouwdata op allerlei niveaus met ons BIM-bedrijf BIMWYSE.

Team Buro Kade
Buro Kade
FACTS
  • Wat: Jubileum
  • Waarom: 5 jaar een bureau aan de kade
  • Publicatie: Kirsti Pol - Katrien van de Camp
Buro Kade 5 Jaar!
NIEUWS: Buro Kade 5 Jaar!!
Buro Kade 5 Jaar!
Productie van het jubileumboek
Buro Kade 5 Jaar!
Samen met collega's eten bij BarKade Tramkade
Buro Kade 5 Jaar!
Het jubileumboek '5 Jaar Bureau aan de Kade', gemaakt door Katrien van de Camp en Kirsti Pol
Meer weten over #feestje
Bel 073 - 65 87 070 of mail naar post@burokade.nl