01
LOCKUP-tafel Project LOCKUP-tafel
LOCKUP-tafel
In de lokale mix: Bossche partijen werken samen voor het goede doel en maken de cirkel rond in de LOCKUP-tafel

’s-Hertogenbosch – Van de straatkunst van Kings Of Colors kunstenaars worden circulaire tafels van Buro Kade, gemaakt bij SPARK Maker Zone om te veilen op veilingsite www.Allerallereerste.nl

De Bossche partijen slaan de handen ineen om een waardevol vervolg te geven aan wat startte met een desastreuze avond. Nu op initiatief van de Kings #UsingWallsToBuildBridges in het centrum van Den Bosch de panelen belangeloos zijn voorzien van kunstuitingen van Bossche kunstenaars, komt Buro Kade met het idee de panelen later een tweede leven te geven. Samen met SPARK Maker Zone worden door de architecten de panelen verwerkt tot tafels en aangeboden aan het initiatief van Jaap Klink en Melvin Oomes, de AllerAllerEerste-veiling, om onder de hamer te gaan voor het goede doel.

De opbrengst van de geveilde tafels komt volledig ten goede aan het herstelfonds voor getroffen ondernemers.

AllerAllerEerste is het concept van Broed waarbij de hoogste bieder de aller-allereerste kan zijn die weer mag ervaren hoe het leven er voor de lockdown er ook alweer uitzag.
Ivo van den Thillart, stadmaker en architect bij Buro Kade: ‘De werken van de straatkunstenaars krijgen een nieuw en waardevol leven. We voorkomen dat het later afval wordt én laten we zien dat je met samenwerken grote impact kunt hebben. De herinneringen aan de rellen rondom de lockdown en de avondklok worden zo ‘opgesloten’ in de LOCKUP-tafel’.

Cassandra Vugts, directeur SPARK: ‘Natuurlijk werken wij graag mee, ideeën en initiatieven van makers waarmee wij onze kennis en kunde in kunnen zetten, dat is precies waar we voor zijn.

Jan-Henk van Ieperen, Kings Of Colors: ‘We zijn hartstikke blij dat de panelen en de verhalen die erop verbeeld zijn verder leven in een tafel, die straks gewoon gebruikt kan worden.’

Jaap Klink, Broed en initiatiefnemer van de AllerAllerEerste: ‘Super, deze netwerk actie, de cirkel is rond!’
 
www.burokade.nl
www.sparkmakerzone.nl
www.kingsofcolors.com
www.allerallereerste.nl
 
Buro Kade
PROJECT FACTS
  • Initiatiefnemer: Kings of Colors / SPARK / Buro Kade
  • Veiling: www.Allerallereerste.nl
LOCKUP-tafel
SPARK Makerzone produceert de LockUp Tafel
LOCKUP-tafel
SPARK Makerzone produceert de LockUp Tafel
LOCKUP-tafel
SPARK Makerzone produceert de LockUp Tafel
LOCKUP-tafel
Kings of Colours aan het werk!
LOCKUP-tafel
Van de straatkunst van Kings Of Colors kunstenaars worden circulaire tafels gemaakt
Meer weten over circulair
Bel 073 - 65 87 070 of mail naar post@burokade.nl