01
Interieur WvdB Project Interieur WvdB
Interieur WvdB
Buro Kade heeft voor Witlox van den Boomen een complete re-styling van het kantoor in Den Bosch verzorgt.

Tijdens intensieve werksessies met collega's van WvdB en in samenwerking met Qwinq zijn we op zoek gegaan naar het DNA van het businessmodel van Witlox van den Boomen om te komen tot een nieuwe visie van het huisvestingsconcept, de ontwikkeling van het Programma van Eisen, het ontwerp en hebben we later ook de begeleiding van de realisatiefase voor onze rekening genomen.

Verschillende beroepsgroepen die met elkaar samenwerken hebben behoefte aan een gedegen huisvestingsmodel; in wat voor ruimtes moeten mensen zitten en welke ontmoetingsruimtes, stilteruimtes, rustruimtes en communicatieruimtes heb je daarvoor nodig? Het ontwerpteam geeft vorm aan de gewenste interacties die horen bij het samenwerken en multidisciplinair werken.

Huisvesting is meer dan verbouwen met stijl en met materialen. Het is echt nadenken over ondersteuning van je strategie en van je doelen. Door goed aan de voorkant na te denken met een goed huisvestingsplan profiteer je in het hele proces en heb je er ook langer plezier van.
Buro Kade
PROJECT FACTS
  • Project Interieur
  • Locatie Rosmalen
  • Opdrachtgever Witlox van den Boomen
  • Status Oplevering 2017
Interieur WvdB
Begin van de Back-Bone
Interieur WvdB
Balie in de Entree
Interieur WvdB
Transparante werkplek met duidelijk toegang
Interieur WvdB
Koffiecorner met bilateraal overleg
Interieur WvdB
Doorkijk door middel van glazen hoeken
Interieur WvdB
Detail van koffiecorner
Meer weten over Buro Kade
Bel 073 - 65 87 070 of mail naar post@burokade.nl