Resultaten met #pic


Gebouw als circulair experiment
We willen leren, bouwen, bevragen. We willen vooruit-streven, uitnodigen en verantwoordelijkheid nemen. En we zijn eigenwijs. Je kunt niet om The New Block heen. Een platform heeft changemakers nodig, om-denkers en om-bouwers. Een thuisbasis om te ontmoeten, praten, discussiëren en creëren. The New Block is dát living lab, altijd in ontwikkeling en dus altijd in verandering. The New Block is gevestigd in het SFS-gebouw. Het laatste gebouw op Strijp-S wat door Philips werd gebruikt, samen met het naastgelegen SFH-gebouw/ Microlab. Het fungeerde als servicegebouw voor de cleanrooms en stond vol met ketels, buizen, pijpen en opslagtanks. Via een leidingstraat stonden beide gebouwen met elkaar in verbinding. Nu groeien we op, worden we volwassen en gaan we op eigen benen staan maar blijven we altijd de verbinding opzoeken.
#circulair, #placemaking, #thenewblock, #mengfabriek, #eindhoven, #PiC, #MvE
Concept doorsnede The New Block
Concept doorsnede The New Block
Grafische identiteit ontwikkeld door de Meisjes van Eindhoven
Grafische identiteit ontwikkeld door de Meisjes van Eindhoven
Animatie gemaakt door Plug-in-City / bygg
Eerste inventarisatie Urban Mining door PiC / BK