Resultaten met #duurzaam


Het kantoor 'verhoogd' op en terp
Medisch centrum eerstelijns zorg Strijp - Z Eindhoven
Medisch centrum eerstelijns zorg Strijp - Z Eindhoven
Totale gevel met centraal de kantoorvilla
Eengezinswoningen
Bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Het glasgevelsysteem laat de installaties zien.
Verlichte gevel van het museum zwevend boven ontmoetingscentrum Sint Jan
Medisch centrum eerstelijns zorg Strijp - Z Eindhoven
Achtergevel woningen
Hoofdentree terrein tussen de werkplaats en kantoor. Open en transparant naar elkaar toe.
Plein aansluiting bestaande woningbouw
Interieur bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Rijk gedetailleerde moderne gevel.
Woontoren in park aan de Oude Vlijmenseweg
Achterzijde Kantoor met balkon, uitkijkend over het terrein
Bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Medisch centrum eerstelijns zorg Strijp - Z Eindhoven
Ketlhuis Essent in Breda.
De museumtuin als openbare plek aan de Hinthamerstraat.
Park aan de Oude Vlijmenseweg
Werkplaats met wisselende staalprofielen voor een
Bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Kantine met restaurant uitstraling
Bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Plattegrond Medisch centrum Strijp - Z
Doorgang vanuit plein naar park
Interieur bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Medisch centrum eerstelijns zorg Strijp - Z Eindhoven
Licht en open enreeruimte met 'Bioscoop/wachtruimte' wat meer verscholen
Interieur bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Medisch centrum eerstelijns zorg Strijp - Z Eindhoven
Combinatie van open en gesloten werkplekken. Natuurlijke scheiding door materiaalgebruik van Desso en Derako
Interieur bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Medisch centrum eerstelijns zorg Strijp - Z Eindhoven
Voorgevel woningen
Derako Plafond als organisch sturend ornament.
Interieur bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Medisch centrum eerstelijns zorg Strijp - Z Eindhoven
Kantine met achterloop naar kleedruimtes.
Interieur bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Interieur bedrijfskantine VanderLande Indsutries