Resultaten met #biobased


Ontwerpteam Weener XL
Bouwcombinatie uitverkoren voor nieuwbouw WeenerXL in Den Bosch
Circulariteitsindex Nieuwbouw World Skate Centre
De Madaster Circulariteit Indicator geeft ieder gebouw een score van 0-100% op basis van de gegevens die door de gebruiker in Madaster zijn gezet.
Het Groene Pantheon: Stiltecentrum voor Floriade 2012
Biobased conceptwoning
Overzicht van de ingrepen in de bestaande hal
Onder het landschap geschoven in de bestaan de heuvel
De ‘Green Splash’ werd door landschapsstudio New Grounds gelanceerd tijdens de tentoonstelling RENATURE.
Op basis van een 3D model is de engineering aangestuurd van het casco.
Interieur Korvelse kerk Tilburg met muurschilderingen van Luc van Hoek en Kees Mandos
Biobased materialen
Exploded view van het constructieprincipe
Aankomst locatie Watersportpaviljoen Engelermeer
In 1 dag is het prefab strobouw casco geplaatst.
H. van der Geld, kruiswegstatie uit oude kerk (1891)
Biobased materialen
Visualisatie van de voorgevel
De gevel is afgewerkt met bamboe geveldelen, natuurlijk CO2-neutraal!
Biobased materialen
skatebowl in aanbouw
The Green Splash is de eerste klap voor vergroening van de staalconstructie die dwars door het gebied loopt. Bij de herontwikkeling van dit gebied is het doel dat deze begroeide staalconstructie de iconische groenstructuur van de wijk wordt.
De schuifpoort, ontwikkeld door Segeren Poorten.
Bijzondere staalconstructie draagt de houten kap
Sketch system Natural- and Maritime Experience Park & Residential Family Village in Lake Kivu
Biobased materialen
Gedemonteerde onderdelen van de oude skatehal
The Green Splash is in het midden van het terrein geïnstalleerd en beplant met klimplanten. Deze planten banen zich tijdens de tentoonstelling RE_NATURE al een eerste weg langs de staalconstructie.
Evert van Kempen, meubelmaker, realiseerde de scherp gedetailleerde gevel van bamboe.
Buro Kade werkt aan een modulair circulair en biobased casco
Overview Natural- and Maritime Experience Park & Residential Family Village in Lake Kivu
Biobased conceptwoning
Vert ramp in aanbouw
Minimale detaillering aan de bosrand in Berlicum.
De nieuwe ruimte voor de fysiotherapie in de Korvelse kerk
Educatiepark in aanbouw
Het inbouwpakket komt geheel reversibel in de kerk te staan
Doorsnede het Groene Pantheon
De wachtruimte op de eerste verdieping
Het houten casco zorgt voor licht, lucht en ruimte
Natural- and Maritime Experience Park & Residential Family Village in Lake Kivu
Natural- and Maritime Experience Park & Residential Family Village in Lake Kivu