Resultaten met #natuurinclusief


landschappelijke inpassing in de duinen
Geschetse impressie van de centrale ontmoetingsruimte
Geschetse impressie van de centrale ontmoetingsruimte
Doorlopende plint met PG - woongroepen, woonkamers en eigen terras
Open hoeken geven zicht op het landgoed
Impossante villa langs de Utrechtse heuvelrug
Park loopt nu door tot tegen het gebouw
Veel aandacht voor ambachtelijk metselwerk
Open hoeken geven zicht op het landgoed
Doorlopende plint met PG - woongroepen, woonkamers en eigen terras
Kleinschalig wonen St. Barbara Wijbosch
Kleinschalig wonen St. Barbara Wijbosch
Kleinschalig wonen St. Barbara Wijbosch
Kleinschalig wonen St. Barbara Wijbosch
Kleinschalig wonen St. Barbara Wijbosch
Kleinschalig wonen St. Barbara Wijbosch
Opening MFA en Zorgcentrum Laverhof
Terras richting park/meer
Het duinlandschap loopt door over het gebouw
De Groene Vallei vanuit de Maasvallei / Boterstraat
Het Groene Pantheon: Stiltecentrum voor Floriade 2012
Eerste informatieavond op 12 december 2019 bij Hotel Van Der Valk
Impressie MFA. Landschap en Fortificatie als ruimtelijk concept.
Citadel: een zeer exlusieve geclusterde unieke woonsfeer aan het wolderwijd.
Functionele gevel voorzien van PV-Panelen
Onder het landschap geschoven in de bestaan de heuvel
De ‘Green Splash’ werd door landschapsstudio New Grounds gelanceerd tijdens de tentoonstelling RENATURE.
De Brugwachter gezien vanuit het centrum Weert.
Houten losmaakbare 'stellingkast' gevuld met functies
Fusie VV Brakel en VV Zuilichem op locatie MFA - tekening Studio EMW
Luchtfoto met het dorp op locatie
De ruimtelijke opbouw bestaat uit een massieve buitenzijde en een intiem hof aan de binnenzijde.
Aankomst locatie Watersportpaviljoen Engelermeer
Een ontmoetingsplein in het hart van de Brugwachter.
Impressie locatie Van der Valk Vught
Verankering landschap aan structuur - door Thomas Jansen
Impressie MFA. Landschap en Fortificatie als ruimtelijk concept.
Impressie vanaf het meer
The Green Splash is de eerste klap voor vergroening van de staalconstructie die dwars door het gebied loopt. Bij de herontwikkeling van dit gebied is het doel dat deze begroeide staalconstructie de iconische groenstructuur van de wijk wordt.
Vogelvlucht locatie boven het Bossche Broek
Impressie MFA. Landschap en Fortificatie als ruimtelijk concept.
Impressie vanaf de nieuwe voetbalvelden
Sketch system Natural- and Maritime Experience Park & Residential Family Village in Lake Kivu
Doorloop vanuit het park
Impressie oversteek Raadhuislaan - Lievekamp
The Green Splash is in het midden van het terrein geïnstalleerd en beplant met klimplanten. Deze planten banen zich tijdens de tentoonstelling RE_NATURE al een eerste weg langs de staalconstructie.
Impressie vogelvlucht De Brugwachter Weert
Het nieuwbouw Pompstation Evides Bergsche Maas is voorzien van een beweegbare zonwering met volledig geïntegreerde zonnecellen op de zuidgevel. Binnen dit project is met name de afmeting van de lamellen uitzonderlijk te noemen: 2.800 x 800 mm. Op basis van een zonnestudie is de lay-out en de onderlinge afstand tussen de lamellen bepaald. De opbrengst van de 80 glas-glas PV lamellen is 25kWp bij een lameloppervlakte van 175 m². De draaipunten van de lamellen zijn opgenomen in de staalconstructie van het gebouw waarbij de bekabeling zorgvuldig is weggewerkt. Dit is op dusdanige wijze verwerkt dat deze in staat is om de beweging van de lamellen op te nemen.
Landschap / coulissen vormen tribune
Overview Natural- and Maritime Experience Park & Residential Family Village in Lake Kivu
Impressie vanaf de vierde verdieping De Heun
Impressie MFA. Landschap en Fortificatie als ruimtelijk concept.
Een robuust, energiezuinig ontwerp, dat mooi geïntegreerd is in de omgeving. Met meer dan 200 m2 aan zonnepanelen aan de voorzijde die een een groot deel van de benodigde energie opwekken.
Climatric simuleerde het comfort in de openbare ruimte om tocht en dergelijke te voorkomen
Massastudie voor de beoordeling van de molenbiotoop
Doorsnede het Groene Pantheon
Hittestress, wind en comfort zijn uitgebreid doorgerekend en duidelijk in beeld gebracht.
100% van de locatie, inclusief het dak wordt ingezet als openbare ruimte.
Impressie van de nieuw geplande rotonde en locatie
Natural- and Maritime Experience Park & Residential Family Village in Lake Kivu
Het hoofdvolume en de constructie worden uitgevoerd in schoonwerk beton. Geen gevoelige materialen, geen onderhoud. Alle overige onderdelen worden uitgevoerd in zwart metaal.
Conceptschets ruimte maken voor kleinschalige bebouwing Bosschweg
Natural- and Maritime Experience Park & Residential Family Village in Lake Kivu
Eerste informatieavond op 12 december 2019 bij Hotel Van Der Valk
Eerste informatieavond op 12 december 2019 bij Hotel Van Der Valk
Eerste betonnen spanten staan: bouw en fotocredits door #VanderVen
Werk in uitvoering. Foto Bergse Maas d.d.: 07 mei 2019.
Alle installaties, programma en techniek zijn samengebracht in één eenvoudig en helder volume.