Resultaten met #utiliteit


landschappelijke inpassing in de duinen
NIEUWS: Winter Wonderland Evides
Het Pompstation Evides Bergsche Maas is voorzien van een beweegbare zonwering met volledig geïntegreerde zonnecellen op de zuidgevel
Het Pompstation Evides Bergsche Maas is voorzien van een beweegbare zonwering met volledig geïntegreerde zonnecellen op de zuidgevel
Het Pompstation Evides Bergsche Maas is voorzien van een beweegbare zonwering met volledig geïntegreerde zonnecellen op de zuidgevel
NIEUWS: Voortgang bouw Pompstation Evides aan de Bergse Maas
Het kantoor 'verhoogd' op en terp
Impressie pompstation Evides aan de Bergse Maas
NIEUWS: Voortgang bouw Pompstation Evides aan de Bergse Maas
Voortgang bouw Pompstation Evides aan de Bergse Maas
Voortgang bouw Pompstation Evides aan de Bergse Maas
Structurele hoekbeglazing, inclusief schuifpui
Houten spant
Luifel met de houten spanten
ZIjgevel paviljoen met hellingbaan naar het terras
ZIjgevel paviljoen met hellingbaan naar het terras
Voorgevel met terras kantine tennispaviljoen
Voorgevel met terras kantine tennispaviljoen
Hoek tennispaviljoen met uitkijk op hoofdveld
ZIjgevel paviljoen met hellingbaan naar het terras
Voorgevel met terras kantine tennispaviljoen
Het duinlandschap loopt door over het gebouw
Voorgevel Innovation Centre
Totale gevel met centraal de kantoorvilla
Bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Doorsnedeprincipe met doorgetrokken gracht
Functionele gevel voorzien van PV-Panelen
Hoofdentree terrein tussen de werkplaats en kantoor. Open en transparant naar elkaar toe.
Interieur bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Doorsnedeprincipe uitbreiding Verhuurbaar oppervlak
Achterzijde Kantoor met balkon, uitkijkend over het terrein
Bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Sfeerimpressie van de nieuwe rondloop op het eerste nivo.
Werkplaats met wisselende staalprofielen voor een
Bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Luchtfoto bestaande situatie
Kantine met restaurant uitstraling
Bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Luchtfoto nieuwe situatie, rondloop boven de gastenentree. Scheiding van Uit en Thuis publiek
Het nieuwbouw Pompstation Evides Bergsche Maas is voorzien van een beweegbare zonwering met volledig geïntegreerde zonnecellen op de zuidgevel. Binnen dit project is met name de afmeting van de lamellen uitzonderlijk te noemen: 2.800 x 800 mm. Op basis van een zonnestudie is de lay-out en de onderlinge afstand tussen de lamellen bepaald. De opbrengst van de 80 glas-glas PV lamellen is 25kWp bij een lameloppervlakte van 175 m². De draaipunten van de lamellen zijn opgenomen in de staalconstructie van het gebouw waarbij de bekabeling zorgvuldig is weggewerkt. Dit is op dusdanige wijze verwerkt dat deze in staat is om de beweging van de lamellen op te nemen.
entreeruimte met ontvangst en uitnodigende betontrap
Interieur bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Tekening nieuwe omloop Willem II Stadion,
Licht en open enreeruimte met 'Bioscoop/wachtruimte' wat meer verscholen
Interieur bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Tekening nieuwe omloop Willem II Stadion, zijde Kingside
Een robuust, energiezuinig ontwerp, dat mooi geïntegreerd is in de omgeving. Met meer dan 200 m2 aan zonnepanelen aan de voorzijde die een een groot deel van de benodigde energie opwekken.
Combinatie van open en gesloten werkplekken. Natuurlijke scheiding door materiaalgebruik van Desso en Derako
Interieur bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Derako Plafond als organisch sturend ornament.
Interieur bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Kantine met achterloop naar kleedruimtes.
Interieur bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Het hoofdvolume en de constructie worden uitgevoerd in schoonwerk beton. Geen gevoelige materialen, geen onderhoud. Alle overige onderdelen worden uitgevoerd in zwart metaal.
Interieur bedrijfskantine VanderLande Indsutries
Eerste betonnen spanten staan: bouw en fotocredits door #VanderVen
Werk in uitvoering. Foto Bergse Maas d.d.: 07 mei 2019.
Alle installaties, programma en techniek zijn samengebracht in één eenvoudig en helder volume.